Diensten

Werkgever

Doordat ons team van ROTS Personeel nauw in contact staat met onze vakkrachten, weten we precies wat we te bieden hebben. Alvorens een medewerker aan het werk gesteld wordt heeft hij of zij eerst moeten solliciteren.

Nadat wij verder kunnen met deze medewerker gaan we specifiek opzoek naar een passende opdracht voor deze kandidaat.

Dit kan natuurlijk ook andersom. Zoek jij als werkgever een tijdelijke oplossing om eventuele piekmomenten op te vangen of voor langere tijd versterking van het team? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

We luisteren dan graag naar jouw behoeftes en wensen. Aansluitend gaan we kijken of we een passende kandidaat voor jou in het bestand hebben of kunnen vinden.

Werknemer

Veel van onze opdrachtgevers hebben moeite met het vinden van goed gekwalificeerd personeel. Wij krijgen dan ook specifieke opdrachten voor het zoeken naar deze kandidaten (werknemer). Ben jij dan ook op zoek naar een leuke baan in de agrarische wereld, bouw, techniek of lijkt het je leuk om juist een geheel andere weg in te slaan door bijvoorbeeld in de infra techniek een nieuwe toekomst te zoeken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Door nauw in contact te staan met onze opdrachtgevers weten wij exact wat de klant van ons en jou als vakkracht verwacht.

Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

ZZP’er

Het team van ROTS Personeel neemt graag contact met je op! ROTS Personeel leert jou graag beter kennen.

Door het brede netwerk van ROTS Personeel is een contact voor ons gemakkelijk gelegd.

Door als ZZP-er via ROTS Personeel aan het werk te gaan geniet jij nog steeds van de vrijheid van een ZZP-er, maar werk je toch in een team verband. Daarnaast nemen wij veel administratie voor jou uit handen.

De voordelen van een samenwerking met ROTS Personeel op een rij:

  • Wij zoeken interessante projecten die aansluiten bij jouw wensen
  • Bij ons werk je in een team met vaklieden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Afhandeling administratie

Mocht dit jou aanspreken neem dan contact op met ROTS.

Vacatures

Wij zijn er voor alle aanpakkers van Nederland. Want zij zijn het die Nederland draaiende houden. Of je nu snel aan de slag wilt in de productie, de logistiek of bijvoorbeeld als schoonmaker.

Wij doen er alles aan om onze aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen, zodat zij lang(er) plezier van elkaar hebben. En hier zijn wij tROTS op!

VACATURES