Samen vernieuwend uitzenden

Bij CA Flexgroup zijn wij met een select aantal uitzendorganisaties mede-eigenaar van onze eigen allround backoffice. Met behoud van zelfstandigheid delen wij onze kosten, risico’s én de winst. Met als grote voordeel: een WAB-proof manier van samenwerken.

De grote uitdaging in de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is dat de backoffice aantoonbaar een rol moet hebben in de werving en selectie. Daarom worden bij CA Flexgroup de uitzendorganisaties mede-eigenaar van een deskundige backoffice die zowel NEN 4400-1, SNA als VCU gecertificeerd is.

De aangesloten uitzendorganisaties opereren onder eigen naam en bieden voortaan hun diensten aan inclusief verwerking in eigen beheer.

De backoffice wordt gevormd door een ervaren en compacte groep allround medewerkers, die garant staan voor de professionele uitvoering van alle administratieve processen zoals contractbeheer, loonadministratie en facturatie. We nemen het debiteurenrisico over en dragen zorg voor de voorfinanciering van lonen, loonheffingen en omzetbelasting. Tevens regelen we de loondoorbetaling bij ziekte en de verzuimbegeleiding.

En het eigenaarschap brengt meer voordelen met zich mee!

Ons geavanceerde ICT-platform is de betrouwbare basis van de zelf ontwikkelde workflows. Mutaties worden automatisch op alle niveaus doorgevoerd en repeterende werkzaamheden worden geautomatiseerd, om maar een paar voordelen te noemen. Als mede-eigenaar heeft u invloed op het verder door ontwikkelen en optimaliseren van dit nu al efficiënte systeem, omdat we hier ieder kwartaal als eigenaren voor bij elkaar komen.

Verder behalen we inkoopvoordelen door gezamenlijk bijvoorbeeld verzekeringen en ons ICT-systeem in te kopen. We delen onze kennis, netwerken, kosten, risico’s én de winst.

Een aantal voordelen van CA Flexgroup op een rij:

  • We delen de risico’s en de kosten
  • Gezamenlijk behalen we inkoopvoordeel
  • Backoffice en uitzender werken volledig WAB-proof
  • Professionele loonadministratie, contractbeheer, facturatie en debiteurenbeheer
  • Uitzendorganisaties met behouden volledige zelfstandigheid inclusief eigen bedrijfsnaam
  • Uitzender en backoffice werken in één systeem – voorkomen dubbel werk
  • Alle uitzenders hebben zeggenschap over verdere verbeteringen
  • Alle uitzenders delen in de winst!

Neem vooral contact met ons op als je meer wilt weten van dit vernieuwend ondernemen met méér ondersteuning, minder zorgen en inclusief het werken met geoptimaliseerde workflows.

Contactgegevens:

CA Flexgroup
Leitswei 12, 8401 CL in Gorredijk
Mail.
Web. www.ca-flexgroup.nl
Tel. 085 303 5500